loader

Değerli Paydaşlarımız,

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda toplum için Yapay Zeka (Al) uygulamaları ve yapay zeka teknolojilerinin geleceğini konuşacağımız, AITR İstanbul Yapay Zeka Zirvesi 2023 etkinliğimiz 23 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecektir. Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) inisiyatifi olan Türkiye Yapay Zeka Platformu (AITR) tarafından organize edilen, kamu ve özel sektör lider yönetici ve karar vericilerinin panel ve konuşmalarının yer alacağı bu önemli etkinlikte sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Etkinliğimiz herkese açıktır. Program detaylarını aşağıda bırakabilirsiniz.

Tarih ve Saat: 23.12.2023, 10.00

Yer: İş Bankası 1. Kule 41. Kat

Katılım İçin:https://lnkd.in/dWBn92V8

Toplum için Yapay Zeka Girişim Yarışması

Zirvemiz kapsamında Yapay Zekâ Girişim Fabrikası @ İş Bank Group Programı ve AITR iş birliğiyle etki odaklı yapay zekâ girişimleri için düzenlenecek ‘Toplum İçin Yapay Zekâ Girişim Yarışması’ nın ilk aşaması 22 Aralık’ta, ikinci aşaması ise 23 Aralık’ta gerçekleşecektir.

1️⃣İlk aşamada Türkiye İş Bankası İstanbul Girişimcilik Şube’de girişimler 5 dakikalık süre içinde yatırım sunumu yapacaklar, Jüri tarafından en yüksek puan alan 8 girişim ikinci aşamaya geçecektir.

2️⃣İkinci aşamada ise İş Kuleler 41.kat’ta planlanan AITR Yapay Zekâ Zirvesi’nde girişimler ‘Toplum İçin Yapay Zekâ Girişim Paneli’nde sunum yapma fırsatı kazanacaktır.

3️⃣Panel sonunda, en yüksek puanı alan girişim, Yapay Zekâ Fabrikası Programı kohortuna doğrudan katılma şansı yakalayacaktır.

📣 Yarışmaya kimler başvurabilir:

📒 Proje aşamasından itibaren tüm üniversite öğrencileri

🌱 Tohum aşamasından itibaren tüm girişimciler

Ödül duyurusu için lütfen beklemede kalın! 🏆📢🚀

Toplum İçin Yapay Zekâ Girişim Yarışması’na başvuru için:
🔗 https://lnkd.in/dkyHPd5R

‘Daha İyi Bir Gelecek için Yapay Zeka’