loader

Yapay zeka teknolojileri dünyayı nasıl değiştirecek? Bugünden geleceğe yapay zeka teknolojileri nasıl şekillenecek? Tüm bu sorular, değerli akademisyenlerimiz ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla “Değişimin Habercisi: Yapay Zeka etkinliğinde tartışılacak.

Türkiye Bilişim Vakfı ile İstanbul Teknik Üniversitesi liderliğinde kurulan ve kamu, özel sektör ve akademi iş birlikleri aracılığıyla yapay zeka teknolojisine yönelik ulusal ve uluslararası bir ekosistem ağı oluşturmayı hedefleyen Yapay Zeka Türkiye Platformu (AITR), 4 Aralık Cumartesi günü “Değişimin Habercisi: Yapay Zeka” etkinliğini düzenliyor.

Chicago Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi ve “Arnold C. Harberger” kürsüsü sahibi Prof. Ufuk Akçiğit’in ana konuşması olarak yer alacağı etkinlikte, TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı, TÜBİSAD başkanı Levent Kızıltan ve İTÜ Araştırma Dekanı Prof. Dr. Altan Çakır görüşlerini anlatacaklar. Akademi ve iş dünyasından değerli katılımcılarla iki ayrı panelin gerçekleştirileceği etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 4 Aralık 2021
Saat: 09.30 – 13.00
Yer: İTÜ Maçka Kampüsü

LCV: Onur Atalar
Tel: 0533 737 6113
Mail: oatalar@tbv.org.tr